PRIVACY POLICY

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ЗАХИСТИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ



Загальні положення

Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє щодо всієї інформації, яку сайт https://deepinglight.com (далі - «Сайт»), може отримати про Користувача під час використання сайту https://deepinglight.com, його програм та його продуктів.

Nikolayoregress з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами, що надаються Сайтом; у зв'язку з чим Nikolayoregress прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлює порядок здійснення Nikolayoregress обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Nikolayoregress з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.Збір та використання персональних даних

Власником та розпорядником персональними даними користувачів Сайту є Nikolayoregress

При використанні користувачем сервісів Сайту Nikolayoregress здійснюється обробка даних користувача, а саме: - даних, що надаються користувачем при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами; - файлів cookie; - ір-адреси; - параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Nikolayoregress збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних у з метою використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці метою їх обробки.

Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Nikolayoregress обмежується збиранням мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова інформація, користувач буде про це повідомлений в момент збору такої інформації.

Nikolayoregress не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове чи етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину чи засудження до кримінальному покаранню, а також дані щодо здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Nikolayoregress збирає дані про статистику відвідування Сайту. Інформація може містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання даних персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються та можуть зберігатися у Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання Сайту та інших актів, що регулюють діяльність Nikolayoregress.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну трохи більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна зарахувати комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігаються в комп'ютері, доки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Важливо:

при повторному відвідуванні користувачем Сайту дані файлів cookie оновлюються; в більшості випадків, веб-браузер за промовчанням дозволяє автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача; відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту. Nikolayoregress піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, і для цього Nikolayoregress необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, уподобання та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Nikolayoregress покращити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та навігацію Сервісу.

Згідно з класифікацією Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Nikolayoregress використовує такі категорії файлів cookie:

Строго необхідні файли cookie - потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці та під час використання певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також здійснюють запам'ятовування попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку у тій самій сесії.

Експлуатаційні файли cookie – агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: час перебування на Сайті, найчастіше відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найбільш цікавими для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія тощо.

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Функціональні файли cookie - використовуються для збереження настройок або конфігурацій, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: ім'я користувача, фото у профілі, інформація за залишеними коментарями, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші параметри налаштування Сайту.

Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами. Щоб зробити приємнішими враження після відвідування ресурсу, зазначені файли cookie запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

Цільові файли cookie – використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, керування цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів під час переходів, а також інші параметри налаштування Сайту.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств та партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну рекламу, що таргетує.

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті Nikolayoregress користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад Nikolayoregress можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті.

Слід звернути увагу на те, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатись, відвідавши відповідний ресурс.

Умови використання Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ua.html

Керування файлами cookie:

Основні веб-браузери (наведені нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Щоб їх вимкнути, скористайтеся функцією довідки у своєму браузері. Ви можете викликати довідку через меню або за допомогою кнопки F1.

Microsoft Edge - https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystateme...

Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cooki...

Google Chrome — https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=...

Opera - http://help.opera.com/Windows/11.50/ua/cookies.htm...

Safari for macOS - https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Важливо:

конфігурація параметрів файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися; слід нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна лише за використання файлів cookie; відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту та неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Щоб звернутися до Компанії з використання файлів cookie, надішліть повідомлення електронною поштою на nikolayoregress@gmail.com

Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту користувачеві буде повторно запропоновано увімкнення та використання файлів cookie.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається та не розповсюджується у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутні коди інших Інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі Інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути: системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін) соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання вказаних сервісів Nikolayoregress необхідне для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, одержані від зазначених сервісів, Nikolayoregress не зберігає та не обробляє.

Відповідно, якщо користувач через будь-які причини не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого облікового запису або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Nikolayoregress дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, у зв'язку з чим, зі свого боку, Nikolayoregress звертається до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, їх конкретну мету та необхідність використання тих чи інших. інших сервісів Сайту.

Взаємодія Nikolayoregress з третіми особами щодо персональних даних Nikolayoregress не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або інших випадках, викладених у цій Політиці. Nikolayoregress розуміє, що особиста інформація є цінністю та невід'ємним змістом, у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, яка добровільно та усвідомлено передається останніми Nikolayoregress.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно з інформаційною метою). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим Nikolayoregress рекомендує ознайомитися з політикою у сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача, захищені відповідно до законодавства. Тобто Nikolayoregress жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останніх сервісів Сайту.

Захист персональних даних

http://www.google.com/analytics/terms/ua.html використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Nikolayoregress не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, які виникають за межами регулювання Компанії.

Nikolayoregress забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Nikolayoregress надає доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) на користь національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.Користувач має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови вказівки прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізитів документа, що засвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, встановлених законом .

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безкоштовно.

Відстрочення доступу користувача до персональних даних не допускається.

Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. У цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, неспроможна перевищувати сорока п'яти календарних днів.

Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення. Рішення про відстрочку або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржене до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або через суд.

Права суб'єкта персональних даних Nikolayoregress доводить до Вашого відома інформацію про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме: знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки,місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим їм особам, крім випадків, встановлених законом; отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані; доступ до своїх персональних даних; отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни чи знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними; на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; звертатися зі скаргами на опрацювання своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду; застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних; вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних; знати механізм автоматичного оброблення персональних даних; на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яку Вами надано Nikolayoregress згідно з цією Політикою, або у разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Nikolayoregress, будь ласка, звертайтесь до Nikolayoregress: електронною поштою.

Зміна Політики

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, за зміни вимог законодавства.

У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики Nikolayoregress буде розміщено повідомлення на Сайті та вказано термін набрання чинності цими змінами. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття у письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтесь із відповідними змінами Політики.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб знати будь-які зміни або доповнення.


© All Rights Reserved. Nikolayoregress 2022-2024

Будь-яке використання або копіювання матеріалів або збірки матеріалів сайту, допускається лише з дозволу правовласника і тільки з посиланням на джерело: https://deepinglight.com/Публічний договір на надання послуг/Політика конфіденційності та захісту персональних даних

Made on
Tilda